Agenda

Koopzondag Shared dining

Met partner, vrienden of vriendinnen, familie of collega's samen delen en alles proeven, dat is SHARED DINING in de Baronie. Elke koopzondag krijgen jullie als gezelschap per tafel en per gang verschillende gerechtjes geserveerd (je schuift dus niet bij anderen aan). Het zijn kleine gerechten, maar met het 3-gangen menu zorgen wij er natuurlijk voor dat je met een voldaan gevoel huiswaarts keert. Dus kom voortaan op donderdag naar de Baronie als je geen moeilijke keuzes wilt maken en zin hebt in van alles. Er is voor ieder wat wils, dit is pas écht samen eten!
zo 25 oktober 2020 om 17:00 Boxmeer

Met partner, vrienden of vriendinnen, familie of collega's samen delen en alles proeven, dat is SHARED DINING in de Baronie. Elke donderdag én koopzondag krijgen jullie als gezelschap per tafel en per gang verschillende gerechtjes geserveerd (je schuift dus niet bij anderen aan). Het zijn kleine gerechten, maar met het 3-gangen menu zorgen wij er natuurlijk voor dat je met een voldaan gevoel huiswaarts keert. Dus kom voortaan op donderdag naar de Baronie als je geen moeilijke keuzes wilt maken en zin hebt in van alles. Er is voor ieder wat wils, dit is pas écht samen eten!


Het 3-gangen menu bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De keuken maakt de keuze welke gerechtjes er geserveerd worden, dus laat je verrassen en eet waar je op dat moment zin in hebt. Het kunnen gerechten zijn van de menukaart, maar ook nieuwe of seizoensgerechten. Ben je vegetariër, heb je allergieën/dieetwensen of lust je iets écht niet? Laat het ons vooraf weten.


Vanaf 2 personen.

Reserveren en meer informatie via: 0485-571345 of info@hoteldebaronie.nl.

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Kids Koopzondag Eten en drinken Evenement
Skyline