Geen standaard boekhandel!

Donderdag 02 juni 2022

Ondernemer in de Spotlight. Hier kijken we telkens binnen bij één van Genneps unieke ondernemers. Deze week is de spotlight gericht op:

Roy en Harold van Bruna Gennep!

Bruna, in het karakteristieke witte pand aan Zandstraat 56B in Gennep, heeft sinds afgelopen jaar 2 nieuwe eigenaars: Roy Kersten en Harold Auwens. Roy, uit Groesbeek, is voornamelijk het gezicht in Gennep en Harold, ook eigenaar van Bruna aan de Daalseweg in Nijmegen, is niet elke dag in de winkel in Gennep te vinden.

Roy: “Wij zijn een kantoor- en boekhandel, met een heel ruim assortiment zoals wenskaarten - puzzels - speelgoed - hobby benodigdheden - cartridges - tabak/rookwaren - loterijtickets - cadeaukaarten - souvenirs en fiets- en wandelkaarten. Daarnaast hebben we ook een stomerijservice, een ING-Servicepunt, een PostNL-balie en je kunt veilig contant geld opnemen bij onze Geldmaat. Onze winkel is een ‘gemaks-winkel’, als wie iets niet hebben kijken we of we het alsnog kunnen bestellen. Dus we proberen net even een stapje extra te zetten voor onze klanten.

We geven onze klanten, uit Gennep en omgeving en natuurlijk de toeristen die Gennep aandoen, dat WELKOM-gevoel. Er hangt een ongedwongen sfeer in onze winkel; mensen willen graag op hun gemak rondkijken en natuurlijk ook een gezellig praatje maken met ons team”.

Dit seizoen is nieuw in Bruna Gennep’s assortiment: paperclip wenskaarten, puzzels, spellen en speelgoed: zoals o.a. Topmodel, Dino’s en Cars.

Roy vindt Gennep een gemoedelijk en gezellig stadje met leuke winkels en goede horeca. Hij hoopt dat de lokale mensen gewoon bij de middenstand blijven kopen waardoor men het centrum in ere kan houden en leegstand wordt voorkomen. De toerist heeft veel te zien in Gennep en kan gewoon lekker genieten van de terrasjes en even een rondje doen langs de leuke winkels die Gennep heeft. Het mooiste plekje in Gennep vindt hij de inkijk vanaf Bruna de Zandstraat in; “Dat ziet er altijd gezellig uit, zeker als het lekker weer is en er extra veel winkelende mensen zijn!”

Bruna: Zandstraat 56B, 6591 DD Gennep

Klanten kunnen Bruna telefonisch bereiken op 0485-515386 of door gewoon even gezellig binnen te lopen.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100078988838286

 

 

 

Skyline