Still got the blues..

Woensdag 10 augustus 2022

Op zaterdag 13 augustus van 14.00 tot +/- 17.00 uur is Blues in Nierstown op de Markt in Gennep!

Bij dit niet meer weg te denken blues evenement op de gezellige Markt zijn optredens van de Hans Tap Band, Let's Go Bananas (op foto) en Jan Schwarte. Bij vorige SumMertime optredens van deze bands bleek de Markt te klein. Vol enthousiasme speelden de musici het spreekwoordelijke dak er af. Alle reden hen nog een keer uit te nodigen.

De Hans Tap Band is oorspronkelijk ontstaan als Stevie Ray Vaughn tribute band, maar momenteel meer de blues-rock kant opgegaan met nummers van o.a. Joe Bonamassa, Popa Chubby, Gary Moore en ZZ Top.

Let’s go Bananas is een band rond zanger gitarist Rafael Hekker. Al jaren speelt de band in een circuit van cafés, feesten en festivals in binnen- en buitenland. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop, rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80. Heerlijke muziek, uitermate goed gebracht.

Special Guest is Jan Schwarte. Hij wordt terecht als een groot talent beschouwd op de elektrische gitaar. Het goede contact tussen de familie Schepers uit Gennep en Jan Schwarte zorgt opnieuw voor een optreden van deze talentvolle Duitse bluesman met SumMmertime.

Blues in Nierstown

Zaterdag 13 augustus

14.00 tot +/- 17.00 uur

 Markt, Gennep

Skyline