De Kruidenier!

Maandag 20 maart 2023

Zoek je een fijne overnachtingsplek in het historische hart van vestingstadje Gennep? Verblijf lekker bij B&B De Kruidenier op Markt 12. Met een prachtig uitzicht op het ooievaarsnest op het Stadhuis en dichtbij fijne terrasjes en mooie winkels is dit een geweldige plek om te vertoeven!

Gennep is een populaire bestemming, bijvoorbeeld bij Pieterpad wandelaars vanwege de korte loopafstand tot het begin-eindpunt van de etappe. Het charmante centrum biedt onderdak aan gezellige horecazaken, mooie musea en bijzondere boutiques en ateliers.

DE KRUIDENIER 


B&B De Kruidenier is gevestigd in een oud kruidenierswinkeltje. Het voormalige winkeltje zelf doet dienst als receptie waar ook het ontbijt geserveerd wordt. Gasten waarderen, naast het welkomstdrankje, ook de gemeenschappelijke sfeervolle huiskamer waar je heerlijk kunt zitten met een glas wijn en een goed boek. 

GOEDE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING

Het boeren-bio-ontbijt zorgt voor een gezonde en frisse start van de dag en wordt naar wens op een afgesproken tijdstip eventueel ook buiten op het terras of op je kamer geserveerd.
De kamers bieden rust en zijn sfeervol, hebben al dan niet een eigen douche en/of bad en toilet en je betaalt aanzienlijk minder dan in een hotel. De bedden in deze B&B zijn extra lang en hebben geen voetbord, dat is voor veel mensen een groot pluspunt!

HOTSPOTS

Eigenaresse Cora heeft maar liefst 15 jaar ervaring in het toerisme in Oostenrijk en Italië opgedaan. Een gastvrouw puur sang. En dat merk je meteen in de ongedwongen sfeer met toch persoonlijke aandacht. Cora vertelt graag over de hotspots in de omgeving en wat de moeite waard is om te bezoeken en bekijken!

Bed en Breakfast de Kruidenier

Markt 12

6591 BZ, Gennep

tel: 06 5185 8396

mail: http://hetooievaarsnest12@gmail.com

Skyline