Goede voornemens!

Donderdag 29 december 2022

Wat maakt Gennep zo speciaal?

Het prachtige historische centrum, de Niers die langs stroomt, de ooievaars met hun nest op het oude Stadhuis.. of zijn het toch de mooie speciaalzaken, de gezellige horeca en de winkels van populaire ketens in het winkelgebied? 

LOKAAL

Gennep heeft een mooie mix van lokale bedrijven en winkels waar veelal de eigenaar met passie en kennis van zaken op de winkelvloer te vinden is. Dit is de ondernemer die gelooft in contact van mens tot mens. Die mooie en bijzondere spullen inkoopt speciaal voor jou als klant. Die het juiste enthousiaste team om zich heen creëert. Die de zaak zo inricht dat deze er aantrekkelijk uit ziet zodat je je welkom voelt en alles goed kunt vinden. Want je bent zó welkom!

SFEER EN BELEVING

Dezelfde ondernemer zorgt er voor dat ook het winkelgebied in de juiste sfeer wordt gebracht, met kleurrjke bloemen in de plantenbakken in het voorjaar, leuke acties, feestverlichting boven de straten in de winter en daarna coole banners met teksten over wat er allemaal valt te beleven in Gennep. Beleving, daar gaat het namelijk om. Dat jij het naar je zin hebt, blij bent met je aankoop, je nieuwe kapsel of je gezellige etentje. Goede service, een eerlijk advies, een kopje koffie, een praatje, je aankoop mooi inpakken, gratis kleding vermaken.. alles zodat jij er een fijn gevoel aan over houdt, daar doen de (lokale) ondernemers het allemaal graag voor! 

GOED VOORNEMEN

De Gennepse ondernemers heten je ook in het nieuwe jaar weer welkom in hun zaak zodat zij je blij kunnen blijven maken. Is het geen goed voornemen om meer van dit soort mooie geluksmomentjes te beleven? Een terrasje pakken, een wijntje, naar een expositie, een mooie jas kopen, een speciale koffie drinken, dat nieuwe boek vinden, goed haar hebben, een bloemetje voor jezelf kopen, een leuk gesprek, toevallig bekenden tegenkomen.. je bent van harte welkom!

Namens de ondernemers van BIZ Centrum Gennep wensen wij je een heel Gelukkig Nieuwjaar!

Skyline