Brasserie ’t Geveltje

Tel Limburgse gastvrijheid, culinair vakmanschap en dagverse lokale producten bij elkaar op en je hebt de juiste ingrediënten voor een avondvullend diner. Ook voor een heerlijke Gennepse lunch of koffie met gebak van Arts Bakkers van Hier, ga je naar ’t Geveltje. Het jonge ondernemersstel Ankie en Stefan Vloet zorgen ervoor! Ankie met haar achtergrond als docent consumptieve technieken bij het ROC weet wat gastvrijheid is. Met zijn passie en opleiding in wijnen maakt Stefan de match compleet. Een juiste match tussen wijn, gerecht en gastvrijheid met een vleugje aan verrassende details. Een chipje van Bataat-aardappel, dat preidipje bij het brood, crème van paarse wortel. Het zijn de kleine dingen die het hem doen! En vakmanschap niet te vergeten. Zie je die grote pan op het vuur pruttelen? Het is hier zeker geen gaarkeuken, verre van! Hier pruttelt de “Glace” basissaus (ja ook alle sauzen zijn huisgemaakt). Wel twee dagen lang. Goede dingen hebben immers zijn tijd nodig. Dat heet gastvrijheid met de hoofdletter G van het Geveltje!

TIP: Ankie en Stefan organiseren jaarlijks in september ‘Wijn op het plein’. Ook met koningsdag is er een compleet programma.

Brasserie ’t Geveltje
Zandstraat 55
6591 DB, Gennep
Foto Brasserie ’t GeveltjeFoto Brasserie ’t GeveltjeFoto Brasserie ’t GeveltjeFoto Brasserie ’t Geveltje
Skyline