Bakkerij d’n Bekker

Prijswinnend speculaas en negen soorten worstenbrood
Niets verleidelijker dan de geur van versgebakken brood. Alhoewel, de negen soorten worstenbroodjes van d’n Bekker….. van naturel tot hawaï, van pikant gehakt tot boerenworst. Zelf gekruid en zelf gedraaid, al 25 jaar volgens hetzelfde recept. D’n Bekker maakt alles zelf en koopt geen halffabricaten in. Dan krijg je producten waarvan niet alleen de geur verleidelijk is. Broden met mooie, knapperige, krokante korsten. De ‘gangbare’ als tarwe en volkoren, maar ook minder bekende als desembroden, gemaakt volgens het natuurlijke gistingsproces. Met water, meel, bloem en verder niets dan geduld als ingrediënt. Of wat te denken van speltbroden, rijk aan eiwitten en van nature aanwezige vitamines en belangrijke mineralen? Niet te vergeten: d’n Bekker brengt de prijswinnende Brabantse speculaasjes de Maas over. Heb je een vraag over het bakkersproces of de producten, via de site vraag je het aan Ed!

Bakkerij d’n Bekker
Spoorstraat 101
6591 GS, Gennep
Foto Bakkerij d’n BekkerFoto Bakkerij d’n BekkerFoto Bakkerij d’n Bekker
Skyline