Agenda

Op reis met Dirk Scheele

Openluchttheater Overloon presenteert een heerlijk muzikaal theaterprogramma voor kinderen van 2 jaar en ouder. En natuurlijk ook voor ouders en grootouders.
wo 31 augustus 2022 om 14:30 Overloon

Maak een reis om de wereld in een dag met Dirks vrolijke zomervoorstelling! Zet je zonnebril op en waan je in verre oorden met liedjes als ‘Hoge bergen, verre landen’ en ‘Op het strand’. 


Samen met Dirks maatje Japie het Apie reizen we af naar de jungle, waar we gaan lopen als een beer en gaan sluipen als een tijger. Rock mee op ‘Ik heb een gitaar’ en laat je meevoeren met het verhaal van het lieveheersbeestje. De reis eindigt weer dichtbij huis; met oudhollandse liedjes als ‘Hoofd, schouders knie en teen’ en ‘De Hokie Pokie’ dansen we erop los en vieren we met zijn allen de vakantie!


Over Dirk Scheele

Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt.


Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 58.000 abonnees. In 2020 heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

Tags Outdoor Theater Kids Muziek Evenement Cultuur
Skyline