Evenement aanmelden

Kosteloos plaatsen wij jouw evenement op VisitGennep. Na ontvangst van het bericht neemt onze redactie het vervolgens zo snel mogelijk in behandeling voor plaatsing in ons netwerk. 

Gebruik daarvoor het formulier of stuur een bericht per e-mail naar nieuws@visitgennep.nl. Het bericht kun je gewoon geheel kwijt in het Bericht-tekstvak. Foto's graag als .JPG bestand en op redelijk formaat.

Tips:

  1. Check op de website van de gemeente Gennep of u een melding moet doen of een vergunning nodig heeft voor dit evenement.
  2. Zorg voor goede kwaliteit rechtenvrije foto in .jpg formaat.
  3. Laat het ons weten via nieuws@visitgennep.nl als je vragen hebt.

Evenement weergave

Dit is de eerste indruk die gebruikers van uw evenement krijgen. Probeer een zo duidelijk mogelijke titel en samenvatting te maken. Gelieve geen plaatsnamen en tijden in de titel plaatsen.

Titel *
Korte beschrijving *

Evenement beschrijving

Beschrijf hier wat het evenement inhoudt. Denk daarbij aan het wie-wat-waar & waarom principe. Of kijk in de agenda voor inspiratie.

Beschrijving *

Evenement tijden

Wanneer uw evenement op meerdere momenten plaatsvindt kunt u deze allemaal toevoegen. De inhoud en evenement informatie wordt wel overal hetzelfde weergegeven. U kunt meerdere tijden en/of dagen toevoegen.

Begin
Einde
Extra dag toevoegen

Evenement afbeelding

Het is niet mogelijk om meerdere bestanden toe te voegen. Alleen foto's zijn toegestaan.

Afbeelding
Drag en drop om te uploaden of

Locatie

Evenementen in de agenda moeten een locatie bevatten in gemeente Gennep of in het Land van Cuijk. Start-, pauze- of finishplek bij een route is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Organisatienaam *
Adres *
Postcode *
Plaats *

Evenement labels

Hieronder kunt u relevante labels selecteren voor uw event. Selecteer alleen wat van toepassing is. Labels die niet van toepassing zijn worden verwijderd door de redactie.

Selecteer hier minimaal 1 label.

Links

U heeft de mogelijkheid om uw Social Media te koppelen aan het event. Denk aan Facebook, Instagram, ticketlink en/ of de website. U mag zoveel links sturen als u wil. Stuur voor correcte plaatsing de volledige urls mee.

Type
Link
Nieuwe link

Contactgegevens

Wij hebben contactgegevens nodig om contact op te nemen wanneer er vragen zijn over uw aanmelding. Deze informatie wordt niet weergegeven en zal nooit worden gedeeld met derden.

* Deze velden zijn verplicht.

Contactpersoon *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Skyline