Evenement aanmelden

Kosteloos plaatsen wij jouw evenement op VisitGennep. Na ontvangst van het bericht neemt onze redactie het vervolgens zo snel mogelijk in behandeling voor plaatsing in ons netwerk. 

Gebruik daarvoor het formulier of stuur een bericht per e-mail naar nieuws@visitgennep.nl. Het bericht kun je gewoon geheel kwijt in het Bericht-tekstvak. Foto's graag als .JPG bestand en op redelijk formaat.

1/8

Evenement weergave

Dit is de eerste indruk die gebruikers van de agenda krijgen, probeer een zo duidelijk mogelijke titel en samenvatting te maken. Gelieve geen plaatsnamen en tijden in de titel plaatsen.

Titel *
Samenvatting *
2/8

Evenement inhoud

Beschrijf beknopt wat het evenement inhoudt. Denk daarbij aan het wie-wat-waar & waarom principe. Of kijk in de agenda voor inspiratie. (min. 300 tekens)

Inhoud
3/8

Evenement tijden

Wanneer uw evenement op meerdere momenten plaatsvind kunt u deze allemaal toevoegen. De inhoud en evenement informatie wordt wel overal hetzelfde weergegeven. U kunt meerdere tijden toevoegen.

Begin moment
Eind moment

Momenten


Begin moment
Eind moment

Geen momenten toegevoegd. Kies een begin en einddatum en druk op de knop "+" om een tijd toe te voegen.


4/8

Evenement media

Het is mogelijk om meerdere bestanden toe te voegen. Alleen foto's zijn toegestaan.

Foto's
Drag en drop om te uploaden of
5/8

Evenement locatie

Evenementen in de agenda moeten een locatie bevatten. Start, pauze of finish plek bij een route is bijvoorbeeld ook mogelijk.

Organisatienaam
Adres
Postcode
Plaats
6/8

Evenement Tags

Hieronder kunt u relevante tags selecteren voor uw event, selecteer alleen wat van toepassing is. Tags die niet van toepassing zijn worden verwijderd door de redactie.

8/8

Contactgegevens

Wij hebben contactgegevens nodig om contact op te nemen wanneer er vragen zijn over uw aanmelding. Deze informatie wordt niet weergegeven en zal nooit worden gedeeld aan derden.

Contactpersoon
Emailadres
Telefoonnummer

Uw aanmelding

Uw evenement is aangemeld!

Onze redactie zal uw aangemelde evenement bekijken en aanpassen waar nodig. Het kan enkele dagen duren voordat uw evenement verschijnt op de website.

Wanneer u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via nieuws@visitgennep.nl.

Skyline