Agenda

Kennisbijeenkomsten speciaal voor vrijwilligers

Door het doen van vrijwilligerswerk, draag je je steentje bij aan de lokale samenleving. Dat is belangrijk en waarderen wij.
wo 25 oktober 2023 om 19:00 do 2 november 2023 om 19:00 do 30 november 2023 om 19:00 Boxmeer

Door het doen van vrijwilligerswerk, draag je je steentje bij aan de lokale samenleving. Dat is belangrijk en waarderen wij. Het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein is er om vrijwilligers binnen het Land van Cuijk zo goed mogelijk te ondersteunen, om kennis te delen en biedt een luisterend oor. Zo organiseren wij het hele jaar door bijeenkomsten en workshops. Hieronder lees je de agenda voor oktober en november. Deelname is gratis.


Besturen in beweging

Speciaal voor vrijwilligers die in het bestuur van een stichting of vereniging zitten, is deze bijeenkomst interessant om bij te wonen. Doordat tijden veranderen, komen er regelmatig nieuwe uitdagingen. Hoe kun je als bestuur toch blijven doen wat je wil doen? Waar moet je allemaal aan denken? Hoe kun je een goede koers bepalen en houden? En vooral: hoe kun je besturen leuk houden? Deze bijeenkomst hebben we vormgegeven in samenwerking met de SESAM-academie organiseren. Datum & tijd: woensdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur

Locatie: Hoofkantoor Sociom, de Raetsingel 5 in Boxmeer


Een frisse blik op het werven van vrijwilligers

Het vinden van vrijwilligers voor een vereniging of stichting wordt steeds lastiger. Hoe kun je succesvol vrijwilligers werven en behouden? Aafko Bergenhenegouwen neemt je als creatieve ondernemer mee in deze tweedaagse bijeenkomst en zet je met een frisse blik en nieuwe energie aan de slag om jouw stichting of vereniging op de kaart te zetten en meer te betekenen voor jouw vrijwilligers. Het is een hand-on workshop dus er wordt ook echt iets van je verwacht. Maar…we gaan dan ook voor klinkende resultaten! Durf jij het aan? 


Datum & tijd: donderdag 2 & 30 november van 19.00-21.00 uur

Locatie: Hoofkantoor Sociom, de Raetsingel 5 in Boxmeer


Deelname is gratis en aanmelden kan via onze website: www.mvplein.nl/academie of door een mail te sturen naar mvplein@sociom.nl o.v.v. de naam van de bijeenkomst, telefoonnummer en het aantal deelnemers.


Tags
Skyline