Agenda

Familieopstelling

Inzicht in jezelf en jouw leven...
do 30 november 2023 om 13:30 Vortum-Mullem

Familieopstellingen

Zonder je eigen familie mee te nemen!


Om te beginnen, een korte intro…

Een Familieopstelling (ook wel Systemisch Werken genoemd) is een methodiek om inzicht te krijgen in persoonlijke problemen, patronen en verstoorde (familie)relaties. Uitgangspunt bij Familieopstellingen is dat veel persoonlijke problemen voortkomen uit “verstrikkingen” in het familiesysteem.


Herkenbaar?

Misschien herken je wel van die hardnekkige patronen en overtuigingen in je leven, bijvoorbeeld dat je altijd overmatig aan het zorgen bent, het lastig vindt om goede relaties aan te gaan of het gevoel hebt dat het leven je vaak tegenzit. De ervaring leert dat dit soort thema’s kunnen voorkomen uit de eerder genoemde “verstrikking” in het familiesysteem.


Je neemt niet je eigen familie mee

Als je een thema/probleem inbrengt bij een Familieopstelling, dan doe je dat zonder je eigen familieleden mee te nemen. Je werkt met deelnemers die zich ook hebben aangemeld voor de bijeenkomst; zij staan representant voor jezelf en jouw familieleden. Ze kiezen intuïtief een plek in de ruimte, je maakt als het ware een opstelling. Reacties, ervaringen en bewegingen van de representanten met betrekking tot dit thema geven vaak veel inzicht in wat er speelt, het legt onderliggende dynamieken bloot.


Wat kan een opstelling je brengen?

De inzichten worden gebruikt in het verdere verloop van de opstelling en geeft de mogelijkheid om je los(ser) te maken van verstrikkingen en jouw “juiste” plek in te nemen. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld meer levenslust, vergroten van je zelfvertrouwen, loslaten schuldgevoelens en verbetering van relaties.


Aanmelden?

Er is tijdens de opstelling ruimte voor twee vraagstellers, de rest kan worden ingezet als representant.

Aanmelden kan via 06-53232297 of www.positivitycoaching.nl


Bij Positivity, coaching & training in Vortum-Mullem kun je terecht voor Coaching, Familieopstellingen, Klankschalensessies, Reiki cursussen, NLP workshops en de Jaargroep Levensgeluk.


Positivity, coaching & training

Pastoor Sweensstraat 7

5827 AN Vortum-Mullem


Begeleidster van de Opstelling Christa Verberkt

Tags Indoor Workshop Actief
Skyline