Agenda

Opening Wegseizoen Toerclub Boxmeer

Hoewel de meeste fietsers van Toerclub Boxmeer al de nodige kilometers in de benen hebben, is de officiële start van het wegseizoen op zondag 7 april.
zo 7 april 2024 om 20:37 Boxmeer

Opening wegseizoen Toerclub Boxmeer op 7 april 2024.

Hoewel de meeste fietsers van Toerclub Boxmeer al de nodige kilometers in de benen hebben, is de officiële start van het wegseizoen op zondag 7 april.

Om 8.30 zal weer een grote groep wielrenners en mountainbikers vertrekken vanaf de plek bij Gérard Kocken om samen te fietsen.

Toerclub Boxmeer telt het respectabele aantal van meer dan 140 leden. Het een enthousiaste club waarbij sportiviteit en gezelligheid samengaan. Ons motto is veilig fietsen en samen uit samen thuis.

We hebben op de algemene ledenvergadering op gepaste wijze afscheid genomen van voorzitter Remon van Aubel, die zich zes jaar voor de club heeft ingezet.

Met goedkeuring van de vergadering is Wim Jacobs is de nieuwe voorzitter geworden Er is een andere groepsindeling gekomen met snelheidsgroepen.

Een groep die sneller wil rijden dan 33 km per uur, daarna groepen met de gemiddelde snelheid van 31, 28 en 26 km/h. Zo kan eenieder de groep kiezen die hem/haar het beste past.

De MTB’ers hebben twee groepen. De snellere groep die meer dan 50 km wil wegtrappen en een groep die iets rustiger fietst en een afstand van minder dan 50 km.

In 2024 zullen we ook weer de tijdritten rijden, waarmee je de GKB, de Gérard Kocken Bokaal kunt winnen

In 2023 is deze veroverd door Erik van Uden.

Tags Outdoor
Skyline