Agenda

Boxmeerse Stripdag

Voor de allereerste keer wordt dit kleurrijke festival gehouden, waarbij jong en oud zich kunnen onderdompelen in de wonderlijke wereld van strips.
zo 14 april 2024 om 11:00 Boxmeer

Eerste editie van de Boxmeerse Stripdag

Op zondag 14 april 2024, staat de Weijer in Boxmeer in het teken van een spetterend evenement dat stripfans van alle leeftijden zal verblijden: de Boxmeerse Stripdag! Voor de allereerste keer wordt dit kleurrijke festival gehouden, waarbij jong en oud zich kunnen onderdompelen in de wonderlijke wereld van strips.


Van Suske en Wiske tot Donald Duck en Tom Poes, de Boxmeerse Stripdag brengt een scala aan bekende striptekenaars naar de regio, klaar om hun meesterwerken te delen en interactie aan te gaan met het publiek. Maar dat is nog niet alles! Voor de jonge stripliefhebbers zijn er speciale activiteiten en standhouders, waar ze hun eigen tekeningen kunnen laten maken en zich kunnen laten betoveren door de magie van het beeldverhaal.


Bijdragen

Ben je een verkoper, uitgever of tekenaar en wil je deelnemen als standhouder? Dat kan! Meld je aan door een e-mail te sturen naar: boxmeersestripdag@outlook.com. Bovendien zijn sponsors en vrijwilligers van harte welkom om dit evenement tot een groot succes te maken. Ook zij kunnen zich aanmelden via hetzelfde e-mailadres.


Extra info

De toegangsprijs bedraagt slechts €2,50, en kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Voor standhouders zijn tafels beschikbaar met afmetingen van 80 x 200cm, tegen een prijs van €17,50 per strekkende meter (minimaal 2 meter reserveren). Tafels voor tekenaars zijn gratis beschikbaar.


Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de eerste editie van de Boxmeerse Stripdag, volg ons op social media of kijk op de website voor alle updates!

www.boxmeersestripdag.nl

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Kids Workshop Lezing Evenement
Skyline