Agenda

Talententuin met Punch + Stugg + Soulshine

Gryphus biedt talent een podium met de Talententuin. De vijftiende editie inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Punch, Stugg en Soulshine.
vr 19 april 2024 om 20:30 Vierlingsbeek

Dat het in de regio barst van het kunstzinnig talent staat als een paal boven water. Alle reden voor Gryphus om dit talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. Een open podium om precies te zijn: de Talententuin. De vijftiende editie inmiddels met deze keer in de hoofdrollen: Punch, Stugg en Soulshine.


Piet Otten (zang, mondharmonica, trekaccordeon, gitaar) en Theo Gerrits (leadzang, gitaar, dobro) zijn samen Punch. Het duo uit Langenboom speelt bluesy countryfolk. Eigen werk en covers. En altijd akoestisch. Stugg komt uit Boekel en speelt onvervalste Nederrock. Rock met invloeden uit de punk en metal. Maatschappijkritische teksten maar ook teksten over het leven zelf. Rock om te luisteren en om te beleven. Het lijkt stug. En dat is het ook! Zeven enthousiaste en ervaren muzikanten uit Vierlingsbeek en omgeving hebben de stemmen en instrumenten bij elkaar gestoken om een hele nieuwe soulband te starten: Soulshine. Wij herkennen onze (oud) dorpsgenoten Frenk van Aggelen, Maartje Euwens en Henk Koppes. Bekende nummers worden gespeeld in een geheel nieuw en eigen jasje. Denk hierbij aan krakers van Sam Cooke, Pointer Sisters, Janis Joplin en andere groten der aarde. Zonder twijfel wordt dit een prachtavond vol bijzondere talenten.

๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป: ๐Ÿฎ๐Ÿฌ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ > ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด: ๐Ÿฎ๐Ÿญ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ > ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ: ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€


------

๐—š๐—ฟ๐˜†๐—ฝ๐—ต๐˜‚๐˜€?


Grotestraat 18a | Vierlingsbeek | 0478.632053 | www.gryphus.nl

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Muziek Cultuur
Skyline