Keramiek in het Petershuis

Karnaval Kansasbal 2020

Karnaval vier je in Kuuk!
vr 21 februari 2020 om 14:15 Cuijk

Bij de Kansas in Kuuk is het bijna een week lang feest!

Vanaf vrijdag 21 februari Karnaval = Kansasbal voor de 41e X: 5 dagen feest in HET KarnavalsPaleis van Kuuk!!


Vrijdag

Geopend vanaf 14.11 uur voor het Meesters&JuffenBal 2.0!!

Vrij toegankelijk voor iedereen dus ook niet juffen en meesters kunnen de carnaval al in komen luiden met een gezellige, carnavaleske VrijMiBo! En ook rond de klok van 3 hoog bezoek van de Prins uit Haps met zijn gevolg, die officieel het KansasKarnavalsPaleis zullen openen!!

Vanaf 20.11uur start het RUNDJE KUUK met KOSNIEDUUR de Kuukse Smartlappenband! Ook zijn de ApfelCORNERbar en de Kansas Skihut met DJ Rainbow en SKI-JAY FRANKIE weer alle dagen geopend!! Eveneens de bewaakte garderobe gaat deze avond al open!!


Zaterdag

Zaterdagavond open vanaf 20.00 uur met rond de klok van 22.00 uur Feestband MUSIC ON DEMAND!! U vraagt, zij spelen!! Van Nederlandstaling tot Rock en van Pop tot Carnaval; ze kunnen het allemaal!


Zondag

Zondagmiddag direct open na de optocht voor ARIE van 't GEBROKEN HARTJE!! ‘s Avonds DE 3 Kuukse Muskier DJ'S!! Dat beloofd weer een feest te worden met alle feestmuziek van de '80, '90 & '00 en echte carnavalskrakers ertussendoor van een paard in de gang tot 2 heule grote bloemkolen... letterlijk en figuurlijk ;) Tevens 2x UT WORD WAH on the mainstage!! En wederom hoog bezoek in het KansasKarnavalsPaleis, ditmaal van de Nölers met Prins Mark en Adjudant Dries en hun gevolg!!


Maandag

Maandagmiddag open vanaf 14.00uur voor HET MEGA Meezingfestijn van Kuuk met rond de klok van vieren natuurlijk een optreden van WILLIE & de BILLIES!! 's Avonds SKI-JAY FRANKIE on the mainstage!!


Dinsdag

Dinsdags open vanaf 10.30uur om samen af te tellen naar DE Enige Echte Kuukse 11 Kroegetocht om 11.11uur!! Met bij ons buiten op het OKE-plein (Ouwe Kuukse Echte!!) in de Kerkstraat optredens van STEF EKKEL met wereld record poging droogroeien op het nummer de woonboot, PIETJE THOMASSEN, WESLEY BROENS, BJORNA SWERTZ en INGRID HEIJL! 's Avonds sluit SKI-JAY FRANKIE het Kansas slotbal af met traditioneel om 23.11uur het BALLONPRIKKEN in het Kansas KarnavalsPaleis, daar waar Karnaval nog Carnaval is!!


Woensdag

Woensdagavond vanaf 21.00uur HERRING SCHELLE!!

ALaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaF allemaal!!

Tags Indoor Carnaval Muziek Evenement
Skyline