Agenda

Iris Hond & Strijkorkest Kamerata Zuid

Einaudi
vr 24 september 2021 om 20:00 Cuijk

Prachtige pianomelodieën van beroemde componist Ludovico Einaudi

De eigenzinnige Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als artieste van wereldniveau. Ze is niet alleen bekend door haar duizelingwekkende pianospel, maar weet ook mensen over de hele wereld te inspireren en ontroeren met haar altijd persoonlijke shows.


Samen met strijkorkest Kamerata Zuid speelt ze deze avond de composities van Ludovico Einaudi. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van zijn intense pianomelodieën. Met de soundtrack van de filmhit Intouchables brak Einaudi door bij het grote publiek.


De waardering voor elkaars werk is wederzijds. Einaudi laat zich lovend uit over het muzikale talent van Iris Hond: “One of the most beautiful performances of my music.”


Kamerata Zuid wil stimuleren dat de muziek van nú minstens zo belangrijk is als de canon van de klassieke muziek. Dit doen ze door projecten te ontwikkelen waarbij de artiest van nú samenkomt met de klassieke componist, om zo te komen tot nieuwe muziek: een Concerted New Sound.


Wat het orkest ook uitvoert: mens én muziek met elkaar verbinden, dat is steeds het eindresultaat! Eerder speelde Iris Hond bij ons haar voorstelling ‘Home’. Onze gasten waren zeer onder de indruk en noemden het optreden ‘adembenemend mooi’ en ‘onverwacht indrukwekkend’. 

Tags Indoor Muziek
Skyline