Agenda

Legendary Albums Live Stayin’ Alive With The Bee Gees

De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel met de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen.
za 14 mei 2022 om 20:00 Cuijk

De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel met de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen. Van nummers als ‘Spicks and Specks’, ‘Words’ en ‘Massachusetts’ tot het wereldberoemde ‘Saturday Night Fever’ – wie kent het niet!


Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als Nights on Broadway en Jive Talking, gezien als de beste Bee Gees-plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid. Het wordt een prachtige avond vol nostalgie!


Legendary Albums Live brengt een mooie cast mee, bestaande uit John Vooijs (onze Nederlandse Tarzan), Ruben Tarmidi en Bastiaan Mulde. Zij worden begeleid door de LA Live Band o.l.v. Jan-Peter.


Als kers op de taart brengt Patricia van Haastrecht hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40-jarig jubileum album Guilty (volledig geschreven door de heren Gibb) plus enkele onvergetelijke Bee Gees-duetten. De avond is weer te kort.

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Muziek
Skyline