Agenda

Christel de Laat - Hoe dan?!

Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige twee shows en vertelt ze op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven, met ook nu weergaloos hilarische verhalen als resultaat.
do 26 mei 2022 om 20:00 Cuijk

Warm je lachspieren maar vast op, want Christel de Laat is in ‘Hoe dan?!’ ouderwets goed op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige twee shows en vertelt ze op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven, met ook nu weergaloos hilarische verhalen als resultaat.


Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart ook zichzelf niet tijdens deze avond boordevol dolkomische verhalen en liedjes. 


Christels vorige voorstelling ‘Zijn daar nog vragen over’ werd door onze gasten met een 9.2 beoordeeld. Een greep uit de enthousiaste reacties: 'Lang geleden dat ik gedurende twee uur zoveel gelachen heb!', 'heerlijk genoten van Brabantse humor' en 'veel herkenbare dingen uit het dagelijks leven!'

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Theater
Skyline