Agenda

Raamvallei Duomarathon

‘Bourgondische marathon’ door de prachtige omgeving van de Verboden Raamvallei. Terwijl duo’s afwisselend fietsend en rennend het parcours afwerken kan het publiek genieten bij de pauzeplekken (Smikkelplatskes).
zo 25 september 2022 om 10:00 Beers

De 6e editie van de Raamvallei Duomarathon gaat van start op 25 september 2022, om 10:00 uur. Van heinde en verre komen er weer bourgondische sportievelingen naar Mill om mee te doen aan dit fantastische evenement.


De Raamvallei Duomarathon is een bourgondische marathon die wordt afgelegd in duo’s, met 1 fiets en waarbij men elkaar afwisselt. Met Smikkelplatskes (pauze- en wisselplekken) om de 5 tot 7 km worden de deelnemers onderweg getrakteerd op streekgebonden hapjes, drankjes en entertainment op unieke locaties in de Raamvallei. De marathon eindigt na ruim 42 kilometer waar die is begonnen, bij Landgoed de Barendonk. En daar worden alle deelnemers als ware helden en met veel bombarie binnengehaald: met muziek, rode loper, ereboog en natuurlijk champagne.

Het gaat bij een Duomarathon dus vooral om het GENIETEN van de natuur, de gezelligheid, het sportieve en sociale aspect en de beleving van het gebied.

Tags Outdoor Actief Evenement Zomer van een Goei Leven
Skyline