Agenda

Nazomer cursussen Surf & Sup school de Kraaij

Vanaf half september starten de nazomer cursussen windsurfen en wingfoilen. De nazomer is het perfecte seizoen met voldoende wind en nog goede temperaturen. Schrijf je nu snel in en leer een leuke nieuwe sport!
vr 22 september 2023 om 15:30 za 16 september 2023 om 09:30 zo 17 september 2023 om 15:30 za 16 september 2023 om 15:30 zo 17 september 2023 om 09:30 Beers

In september starten we met nieuwe windsurf en wingfoil cursussen bij Surf & Sup school de Kraaij!

De nazomer biedt ons perfecte omstandigheden. Een milde temperatuur, het water is nog lekker warm en het meest belangrijk, over het algemeen goede wind!


Windsurfen

In onze windsurf beginnerscursus leer je in 4 lessen van 1,5 de basis van het windsurfen. In deze cursus komen alle basis beginselen van het windsurfen aan bod. In een kleine groep van maximaal 6 personen is er genoeg individuele aandacht mogelijk.

De windsurf cursus wordt aangeboden op vrijdag, zaterdag of zondag.

Deelname kan vanaf de leeftijd van 12 jaar. Kosten 200 euro


Wingfoilen

Wingfoilen is de nieuwste sensatie binnen de watersport. In deze cursus behandelen we in 5 lessen van 1,5 uur de basisprincipes van het wingfoilen met als ultieme doel vliegen boven het water. We werken in een kleine groep van maximaal 4 personen met een goede afwisseling van groepsinstructie en individuele aandacht.

De wingfoilcursus wordt aangeboden op zaterdag en zondag. Kosten 399 euro


*Het is altijd mogelijk in overleg een gemiste cursusdag op een andere cursusdag in te halen.


Inschrijven kan via: https://surfensup-dekraaij.nl/#nazomer-cursus

Tags Outdoor Workshop Actief Evenement Sportief
Skyline