Agenda

Michiel Borstlap & Band - JazznJazz

Internationaal gelauwerd pianist Michiel Borstlap brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse bandleider en jazzpianist Herbie Hancock.
zo 28 april 2024 om 15:30 Cuijk

Internationaal gelauwerd pianist Michiel Borstlap brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse bandleider en jazzpianist Herbie Hancock. Beiden zijn voortdurend op zoek naar die verrassende volgende stap in hun artistieke ontwikkeling, qua veelzijdigheid, virtuositeit en lak aan genres of hokjes. 


Na een aantal prachtige, vaak ook intieme en kwetsbare soloprojecten ging het weer kriebelen en gaat Michiel met een eigen band werken. 


Borstlap heeft een imposante carrière opgebouwd als solist van het Radio Filharmonisch Orkest en het Metropool Orkest. Met zijn werken won hij diverse prijzen over de gehele wereld en bracht hij, naast vele samenwerkingen met onder andere Herbie Hancock zelf, acht piano-albums uit. 


Zijn wortels in de traditie van de jazz en zijn eigen opvattingen over fusion, pop/rock georiënteerde muziek en impressionisme maken hem tot een unieke pianist. Nu hij zelf een gevestigde naam is, eert Michiel de man die hem vaak de weg wees.


Prijs: €18,50

Tags Indoor Muziek Cultuur
Skyline