Agenda

Ingetogen gratie

De Nijmeegse kunstenares Iris Schreven zal vanaf zondag 15 mei haar recente werk exposeren in museum het Petershuis te Gennep.
vr 10 juni 2022 Gennep

Opgegroeid in het bosgebied de Sint-Jansberg in Groesbeek is de liefde van Iris Schreven voor de natuur zichtbaar in haar werk aanwezig, als abstracte vormen van flora en fauna. Met allerhande materialen en gereedschappen werkt en worstelt de kunstenares op linnen en paneel. Deze panelen kunnen van hout zijn maar ook van aluminium of koper. Al die varianten toont zij tijdens de solo-expositie in het museum, waardoor er een mooie gevarieerde tentoonstelling ontstaat, zowel qua techniek als qua uitstraling. Het werk van Iris Schreven getuigt van een fijnzinnig gevoel voor schoonheid. In combinatie met haar passie voor detail, is elk werk het resultaat van haar volledige toewijding. Ze verkiest kwaliteit boven kwantiteit, wat haar experimentele werkwijze ten goede komt. Haar werk wordt zowel nationaal als internationaal aangekocht.


De expositie ‘INGETOGEN GRATIE’ is van zondag 15 mei t.e.m. zondag 26 juni te bezoeken. Het museum is elke woensdag t/m zondag geopend van 13.30 t/m 17.00 uur.


Museum het Petershuis Gennep, woensdag t/m zondag 13.30 – 17.00 uur

Tags Indoor Rolstoelvriendelijk Expo Cultuur
Skyline