Agenda

Lichtlabyrint wandelen

Het labyrint symboliseert het vinden van je weg in het leven. Misschien wil je al langer iets achter je laten, of je hebt wensen en je wilt weten hoe en met wie je deze kan realiseren? Of misschien wil je enkel pure dankbaarheid ervaren? Beleef dan zaterdag 26 november 2022 in de binnentuin van het voormalig Emmausklooster in Velp (NB) de lichtlabyrintwandeling. Een kleine 250 kaarsen staan op je te wachten om aangestoken te worden.
za 26 november 2022 om 19:00 Velp

LABYRINT, WAT IS DAT


In een labyrint vind je altijd je weg. Als je je daaraan kunt overgeven, kun je met meer vertrouwen en rust jouw weg bewandelen. Je loopt in het labyrint de weg altijd naar binnen, naar het hart, en daarna weer terug naar buiten. Onderweg ontvang je nieuwe inzichten en antwoorden. In het Emmausklooster lopen we het labyrint op kaarslicht en met wensen. Een magische ervaring.


PROGRAMMA


Je ontvangt bij aankomst uitleg over hoe je het labyrint loopt en je brengt je wensen in kaart. Met elkaar steken we zo’n 250 kaarsjes aan en gaan we lopen. We sluiten de avond af met een schrijfoefening en is er de mogelijkheid je ervaring te delen.


In de maand november hanteren we twee starttijden; 19.00 uur en 21.00 uur.


Wil je ervaren wat het wandelen van het lichtlabyrint met jou doet? Meld je aan en vermeld jouw voorkeur van starttijd.


Kosten: de prijs staat niet vast, maar is precies zo veel als jij er waarde aan geeft.


Graag aanmelden via: https://www.durvenzijn.nu/lichtlabyrint/

Tags Outdoor Cultuur
Skyline