Agenda

Concert Michelle Sweegers (harp) en Mireya Derksen (zang)

Op zondagmiddag 26 maart 2023, treden jongtalenten Michelle Seegers (harp) en Mireya Derksen (zang) op het Vincentiuskerkje in Velp bij Grave.
zo 26 maart 2023 om 14:00 Velp

Michelle Sweegers (harp)

Voor de pauze zal Michelle Sweegers (1997) een programma verzorgen. Zij werd geboren in Tilburg en begon op zevenjarige leeftijd met het bespelen van de harp. Ze heeft bij verschillende instituten lessen gevolgd. Zo heeft ze eerst op de Academie Muzikaal Talent in Utrecht gezeten waar ze lessen volgde bij Erika Waardenburg. In juni 2018 heeft ze haar Bachelor-diploma behaald met grote onderscheiding aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Sophie Hallynck. In september 2018 is ze begonnen aan het Conservatoire National Superieur de Musique et de Danse de Lyon waar ze studeerde bij Fabrice Pierre, Sylvain Blassel en Park Stickney. Daarnaast treedt ze regelmatig op bij verschillende soorten gelegenheden in binnen- en buitenland. Ze heeft ervaring opgedaan in verschillende soorten bezettingen; als soliste, in kamermuziekbezetting, in het orkest en als soliste vóór het orkest. Ook heeft ze al bij meerdere radio- en tv-programma’s mogen optreden waaronder Podium Witteman, Radio NPO4 ‘De Muziekfabriek’ en De Wereld Draait Door.


Mireya Derksen (zang)

Mireya Derksen (2001) zingt al vanaf haar vierde voor publiek en begon op haar negende met klassiek zangles. Met elf jaar won ze Beuningen Kids Got talent, deed ze mee met Kinderen voor Kinderen en de tv audities van het Junior Songfestival. Naast klassiek zangles, volgde ze ook lessen in musical (o.a. bij de Babette Labeij Academie), muziektheater en acteren. Tijdens haar tienerjaren zong ze als soliste in concerten met koren, was een aantal keren gastzangeres bij pianist Laurens van Rooijen en soliste in 5 acrobatische theatershows. Ze zat in de Jong Talent Klas (vooropleiding) van Artez conservatorium en had zangles van Elena Vink.

Mireya heeft een stembereik van bijna vier octaven en zingt een breed repertoire van voornamelijk klassiek/classical cross-over, maar maakt ook uitstapjes naar andere muziekgenres. Ze houdt van het mixen van muziekstijlen; zo is het eigen magische nummer ‘Siren’s Tune’ een mix van epische muziek, symfonische rock met een klassiek tintje. Ook switcht ze met gemak van het klassieke ‘Nessun Dorma’ (volgens haar één van de mooiste opera stukken) naar een popballad. Kortom een veelzijdige zangeres met een authentieke sound.


Voor meer informatie over onze exposities en concerten, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl.

Tags Muziek
Skyline