Agenda

Valentijn Blind Date bij Ovum

2024, een nieuw jaar! Wil jij dit jaar liever niet meer alleen zijn maar mét iemand? Spring in het diepe en laat je verrassen tijdens een Blind Date bij Ovum tijdens Valentijnsdag!
wo 14 februari 2024 om 19:30 Grave

2024, een nieuw jaar! Wil jij dit jaar liever niet meer alleen zijn maar mét iemand? Spring in het diepe en laat je verrassen tijdens een Blind Date bij Ovum!

Blind Dates kunnen spannend zijn. Het onbekende, de zenuwen, de verwachtingen en het geforceerde vindt niet iedereen even leuk. Maar wij zijn ervan overtuigd dat we jou een verrassende Blind Date kunnen bezorgen op Valentijnsdag!


De Ovum Match Maker zal naar aanleiding van de aanmeldformulieren de beste matches maken. Onder het genot van verschillende bar bites en een drankje leer je jouw date beter kennen. Bij voldoende aanmeldingen laten we je met meerdere personen kennismaken. We streven naar 6 rondes van 15 minuten, waarbij iedereen kaartjes ontvangt waarop er per ronde kan worden aangeven of hij/zij de ander beter zou willen leren kennen na deze avond. Is het een match? Dan worden de contactgegevens gedeeld en kunnen jullie zelf de volgende date plannen.


Durf jij het aan? Download dan het aanmeldformulier op onze website, stuur deze ingevuld in (samen met de foto) naar events@nidum.nl t.a.v. Melissa Abbenhuis en reserveer 14 februari in je agenda. Wie weet zit jij op Valentijnsavond met jouw toekomstige partner te genieten van de lekkerste Ovum bar bites. De avond begint om 19.30 uur en duurt eindigt rond 21.00 uur. Je kunt je uiterlijk inschrijven tot en met vrijdag 9 februari.

Tags Evenement
Skyline