Agenda

Bezoek de inspiratie en open dagen bij 3 ondernemers in Mill

Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom
vr 17 september 2021 om 10:00 za 18 september 2021 om 10:00 Mill

Berends Bloemsierkunst, Buitengewoon Kado en Onder de Kersenboom in Mill houden weer herfst open dagen. Dit doen zij op vrijdag 17 september van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur. De herfst komt er aan en de dagen worden weer een beetje korter. Mensen zijn weer meer binnen en willen graag hun huis weer gezellig maken. Je kunt dus heel veel sfeer proeven en inspiratie opdoen.


Natuurlijk serveert Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat 3a in Mill thee en koffie met lekkers. Ook kun je tijdens dit weekend al inschrijven voor herfst / winter en kerstworkshops. In het Brabantse tijdschrift Brabeau staat een grote woonreportage van het huis van Anita en Marius en natuurlijk de vaste reportage decoreren en koken gemaakt door Anita. Er is ook een hele bladzijde gewijd aan leuke tips in Mill! Mill wordt op de kaart gezet!


Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 in Mill heeft zoals gebruikelijk natuurlijk weer prachtig bloemwerk, woonspulletjes en mooie vazen en potterie. Bianka en Ralf hebben overigens op zaterdag 18 september de deur tot 15.30 uur open. Marianne van Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill is altijd al het adres voor een leuk cadeautje: woonspulletjes, tassen, sieraden en nog veel meer. Marianne heeft een speciale actie: wie vanaf 7,50 iets koopt krijgt een kleine attentie.


Reserveer ook alvast in je agenda de data voor de gezamenlijke kerst open dagen: 5, 6, 7, 12, 13 en 14 november.

Tags Indoor
Skyline