Agenda

Kinderboekenweek TechLab Expeditie: Worden wat je wil! (Mill)

Architect, juf of profvoetballer: wat wil jij later worden? Doe mee aan de Kinderboekenweek TechLab Expeditie 'Worden wat je wil’ en kom erachter welk beroep bij jou past! In 4 bijeenkomsten ga je aan de slag met nieuwe media en technologie, zoals het Green Screen en robots.
wo 29 september 2021 om 15:30 Mill

Architect, dierenarts, juf of profvoetballer: wat wil jij later worden? Doe mee aan de TechLab Expeditie 'Worden wat je wil' en kom erachter welk beroep bij jou past. Ben je goed in rekenen, dan is een carrière als programmeur wel iets voor jou. Probeer het alvast uit door een robot te programmeren! Gebruik het Green Screen om als astronaut naar de maan te vliegen of maak een film over een topsporter.


Ga je mee op de Expeditie ‘Worden wat je wil’ van het Techlab?


Het TechLab komt met een nieuwe Expeditie naar de Bibliotheek Mill! In deze TechLab Expeditie maak je kennis met technologieën, zoals het Green Screen en robots. In 4 bijeenkomsten van 90 minuten leer je deze technieken zelf toe te passen rondom het thema ‘Worden wat je wil’ (beroepen). Ben je nieuwsgierig, wil je graag werken met robots die je kunt programmeren of wil je zelf een korte film maken? Dan is deze Expeditie echt iets voor jou!

Tags Kids
Skyline