Agenda

Legends Remastered | The Music of Sting & The Police

Legends Remastered is hét concert waar Sting-fans van dromen! Een spectaculaire voorstelling waarin de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van Sting en The Police tot leven komen in het theater.
za 25 november 2023 om 20:00 Mill

Legends Remastered is hét concert waar Sting-fans van dromen! Een spectaculaire voorstelling waarin de veelzijdigheid en eigenzinnigheid van Sting en The Police tot leven komen in het theater. Geniet van bekende hits als Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle, maar ook van speciale bewerkingen van nummers zoals Desert Rose en It's Waarschijnlijk Me. De samenstelling van band en zangers is werkelijk bijzonder en verleden tijd bij de veelzijdigheid van Sting's muziek. Met een top live band, een geweldige leadzanger en de stemkunstenaars van Rock4 wordt dit een concert om nooit te vergeten!


De band bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een veelbelovende dynamiek en muzikaliteit, die aan elke Sting/Police nummer een eigen, authentiek geluid meegeeft, zonder het origineel uit het oog te verliezen. Hij werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder ook Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting en schrijver van de klassieker Shape Of My Heart.


En dan natuurlijk nog de bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4. Een internationaal bekend en bekroond ensemble, dat al jaren in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert. Prachtige harmonieën, percussie/drum- en bassounds, maar bovenal waanzinnige stemmen.


Naast deze bijzondere groep muzikanten zullen ook regelmatig speciale gasten op het podium optreden.


Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater en zal voor zowel artiesten als publiek één groot feest worden.


Bij dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. De show is gericht op de zaal, waardoor je daar de beste beleving ervaart.


LET OP: Bij de keuze voor een balkonticket is het belangrijk dit ticket de hele avond goed te bewaren, zodat je op ieder moment toegang hebt tot het balkon. Drankjes kunnen in de zaal aan de bar gehaald worden.


Tickets kosten €25,-

Tags Muziek
Skyline