Agenda

Gerrie Smits | Naakt!

Een unieke kans! Kom GRATIS* naar deze voorstelling!
zo 26 november 2023 om 18:45 Mill

Een unieke kans! Kom GRATIS* naar deze voorstelling!


*U betaald nu €2,50 voor deze voorstelling voor een ticket, hiervoor krijgt u bij binnenkomst een consumptiebon. Op deze manier willen we het grote publiek kennis laten maken deze geweldige cabaretier.


Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.


Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.


Tickets kosten €2,50 (Inclusief consumptie)

Tags Theater
Skyline