Agenda

Lente Fair bij De Nieuwenhof in Mill

Het beloofd een onvergetelijk fijne dag te worden. Kom de Lente én de opening van het seizoen vieren tijden de Lente Fair bij De Nieuwenhof in Mill.
zo 7 april 2024 om 14:00 Mill

Een bruisende dag vol gezelligheid voor het hele gezin beleef je bij De Nieuwenhof in Mill, tijdens de Lente Fair op 7 april. Na een korte winter sluiting zullen we het seizoen die zondag feestelijk openen.


Voor de tweede keer oprij organiseren wij een allesomvattend open evenement. Tijdens de Wintermarkt in 2023 genoten honderden mensen van onze betoverende plek. Met ons terras onder de monumentale linde boom aan de rand van het bos, is de landelijke plek een oase van rust. Maar tijdens de aankomende Lente Fair zal er vol op leven in deze unieke herberg zijn.


Om 14.00 uur start de Lente Fair met Voice Mill, een pop- en musicalkoor van maar liefst 30 leden. Tegelijkertijd struin je langs de kramen en vind je een ruim aanbod aan lekker eten. Genoeg keuze om de gehele dag te vullen want op 16.00 uur zal Mannen Zonder Stekkers de sterren van de hemel spelen. Zo kun je de avond bij ons eindigen dansend met een cocktail of meezingend rond het kampvuur.


Ook aan de kinderen is gedacht. Laat je schminken of maak je eigen tie dye shirtje. Ook brood bakken boven het kampvuur kan. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een smaakvol en feestelijke dag van te maken.


We kunnen niet wachten samen dit veelbelovende seizoen te openen!!


Tags Indoor Outdoor Kids Muziek Workshop Koopzondag Eten en drinken Evenement
Skyline