Agenda

Expositie ‘Stroom en Kleur’ in KunstLokaalMook

Elke zondag in september
zo 5 september 2021 om 11:00 zo 12 september 2021 om 11:00 zo 19 september 2021 om 11:00 zo 26 september 2021 om 11:00 Mook

Expositie ‘Stroom en Kleur’ in KunstLokaalMook. Elke zondag in september van 11.00 tot 16.00 uur. Stichting Jacques van Mourik, Rijksweg 86, Mook. 


Kleurrijke schilderijen: Laat je bij de hand nemen door Marian van Lookeren Campagne en treed binnen in het wondere universum, parallel aan de zichtbare wereld, van chakra’s, totemdieren, engelachtige wezens, draken, cirkels en kleuren. Water, aarde, licht en vuur, gekoppeld aan de vier windrichtingen worden verbeeld in cirkelvormige beelden. Op dezelfde manier schildert zij portretten. Het mooist zijn die van de kleinkinderen weergegeven, met zoveel liefde, dat je er alleen in stille verwondering naar kunt kijken. 


Stromende Beelden: De beelden van Maaike Plomp ontstaan vanuit haar intuïtie. Haar werkwijze is een voortdurend kijken, voelen en reageren op de steen in het moment. Sommige stenen zijn weerbarstiger dan andere, dus de eigenschap van de steen is medebepalend voor de uiteindelijke vorm. Maaike laat in haar beelden beweging ontstaan waardoor de steen een stromende lichtheid krijgt.

Tags Indoor Expo
Skyline