Agenda

Wandelen Volle maanwandeling op Landgoed Mookerheide

Kom 's avonds op 21 september wandelen bij volle maan over Landgoed Mookerheide.
di 21 september 2021 om 19:00 Molenhoek

Kom 's avonds op 21 september wandelen bij volle maan over Landgoed Mookerheide, geniet van de stilte en beleef de Mookerheide. Geniet van de sterrenhemel en de prachtige wolkenluchten die voorbij trekken op een tijdstip dat het natuurgebied normaal gesproken niet toegankelijk is.


De excursieboswachter van Natuurmonumenten neemt je mee op een volle maanwandeling door het fantastisch mooie Landgoed Mookerheide. Met volle maan beleef je het mysterieuze van de nacht en worden je zintuigen extra geprikkeld.


Ga mee voor een avondwandeling en beleef Landgoed Mookerheide in de avondnacht. Misschien ontmoet je nachtdieren in het bos. De boswachter kan je er in ieder geval over vertellen.


Kijk naar de sterrenhemel en geniet van de volle maan. Is het bewolkt? Meestal piept de maan wel even door de wolken heen. In het donker zie je veel minder dan overdag, maar de volle maan onthult meer dan je verwacht. Ook lijkt het wel alsof je in het donker veel meer hoort. Laat je verrassen door de geluiden van de nacht, van de dieren die hier leven. Wie weet hoor je het geluid van een roepende bosuil. Maar misschien ervaar je alleen de stilte van de natuur. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda.

Tags Outdoor Actief Rondleiding
Skyline