Kusters Hengelsport

Sinds april 2021 is Kusters Hengelsport toegevoegd aan bijzondere speciaalzaken in Gennep. Dit mooie, ruime pand van ongeveer 250 m2 ligt centraal in het winkelgebied van Gennep met ruime parkeergelegenheden voor de deur.
De winkel kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment van A-merk kwaliteitsproducten. Goede service en klantvriendelijkheid is hier nog écht gegarandeerd.

Eigenaar Joris is de winkel begonnen omdat er weinig soortgelijke winkels in de regio aanwezig zijn en het publiek baat heeft bij een fysieke hengelsportwinkel. Hij is zelf erg gedreven in de hengelsport en weet hij dan ook als geen ander hoe hij de mensen het juiste advies kan geven. Zowel de recreant als de mensen die graag vissen op witvis, karper,  roofvis,  meerval en forel. Kuster Hengelsport is goed gesorteerd en kan verschillende doelgroepen goed bedienen.

Ben je nieuwsgierig naar merken als: Fox, Korda, Pol position, Pb-products, Sonik, Jrc, Skills, Proline, Sonubaits, Dynamite baits, Rozemeijer, Dam, Spro, Fox rage, Spider wire, Climax,Trout master, Leonard sports, Sportex, Preston, Guru, Gamakatsu, Cresta, Evezet, Sensas lokvoeders, Marcel van de eynde, Moby fishing, Mitchell, Abu garcia, Frankies dobbers, Madcat, Berkley, Reuben heaton, Vas, Powerkick en Dry walker? Kom dan gerust eens langs in de winkel.

 

 

 

 

Kusters Hengelsport
Zandstraat 87B
6591 DB, Gennep
Foto Kusters HengelsportFoto Kusters Hengelsport
Skyline