Bed en Breakfast de Kruidenier

Deze bijzondere B&B met uitzicht op een ooievaarsnest ligt in de kern, in het typische historische gedeelte van de vestingstad.

Het is een populaire bestemming vooral bij de Pieterpad lopers vanwege de korte loopafstand tot het eindpunt van de etappe.
De B&B is gevestigd in een oud kruidenierswinkeltje, dat dienst doet als receptie en waar ook het ontbijt geserveerd wordt. 

Het boeren-bio-ontbijt zorgt voor een gezonde en frisse start van de dag, en wordt naar wens op een afgesproken tijd eventueel ook buiten of op uw kamer geserveerd.
De kamer biedt rust, is sfeervol, hebben al dan niet een eigen douche en/of bad en toilet maar je betaalt aanzienlijk minder dan een hotel. De bedden zijn extra lang en hebben geen voetbord . Dat alles met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Cora de eigenaresse heeft maar liefst 15 jaar ervaring in het toerisme (in Oostenrijk en Italië opgedaan). Een gastvrouw puur sang. En dat merk je meteen in de ongedwongen sfeer met toch een persoonlijke aandacht. Cora vertelt graag over de hotspots in de omgeving en wat er de moeite waard is.

Gasten waarderen naast de welkomstdrankje, ook de gemeenschappelijke sfeervolle huiskamer waar het goed vertoeven is met een glas wijn of een goed boek.

Bed en Breakfast de Kruidenier
Markt 12
6591 BZ, Gennep
Skyline