Camperplaats Maascamp

Midden in het fijne historisch stadscentrum van Gennep én midden in de prachtige natuur van de Maaskemp ligt de Camperplaats Maascamp. Inderdaad, Maascamp ontleend zijn naam aan de Maaskemp, ook wel de achtertuin van Gennep genoemd.

Maascamp is een back to basic camperplaats met 23 ruime camperplekken die allen omringd zijn met veel groen. De plekken (geschikt voor voertuigen tot 9 meter) beschikken over een prettig uitzicht op bomen, een weide met schapen en de dijk waarachter rivier de Niers door het landschap kronkelt. Tevens zie je vanaf de camperplaats de Martinustoren en de Molen van Gennep.

Voor wandelaars en fietsers is de camperplaats aan het water de perfecte uitvalsbasis. Deze is namelijk direct gelegen aan het Pieterpad en aan vele andere wandel- en fietsroutes door de Niersvalei, Maasduinen en het door Unesco bekroonde Maasheggenlandschap. Waar de Niers in de Maas uitmondt tref je bijvoorbeeld de ruïne van Het Genneperhuys, vanwaar je op de uitkijktoren een indrukwekkend vergezicht op het landschap hebt.

De supermarkt is slechts 5 minuten lopen van de camperplaats en ook voor de cultuursnuivers is er voldoende te beleven op loopafstand in de directe omgeving. Tot slot is het altijd goed toeven bij de vele restaurants, café’s, terrassen, lunchrooms en winkeltjes die in het dorp op nog geen 3 minuten wandelen van de camperplaats gelegen zijn.

Tip: loop via de Niersdijk voor het mooiste uitzicht. Optimaal genieten!

Camperplaats Maascamp
Maaskempweg 3
6591 BR, Gennep
Skyline