Agenda

Pleinfeesten Cuijk

Het tweede weekend van juli is het weer zo ver: de Pleinfeesten in Cuijk op het kerkplein. Dit weekend staat in het thema van leuke muziek, gezellige mensen, lekkere drankjes en hopelijk mooi weer 😁.
vr 12 juli 2024 om 20:00 za 13 juli 2024 om 20:00 zo 14 juli 2024 om 15:00 Cuijk

Het tweede weekend van juli is het weer zo ver: de Pleinfeesten in Cuijk op het kerkplein voor onze prachtige Sint Martinuskerk. Dit weekend staat in het thema van mooi weer, gezellig mensen, leuke muziek en lekkere drankjes.


12-07 Cocktail The Party 🍹

Op vrijdag gaan we van start met Cocktail The Party: 90’s, Hip-Hop, R&B, Afro, Dancehall. Alles wat lekker is gaat in de mix!🍸


13-07 Dance Classics 🪩

Op zaterdag gaan alle voetjes van de vloer tijdens een gratis toegankelijke feestavond met onze Cuijkse DJ Jan. Hij draait de leukste (dans)muziek uit de jaren '70, '80 en '90.


14-07 Zondag Matinee 🎶

Op zondag kan je genieten van LIVE muziek van Summerland. Met jarenlange ervaring, een enorm repertoire, onuitputtelijk enthousiasme, instrumentale en vocale veelzijdigheid en geweldig licht en geluid maken zij er een groot feest van! Tevens komen er enkele gastoptredens, dat wil je niet missen 🤩.

Tags Outdoor Rolstoelvriendelijk Muziek Evenement
Skyline