Tourist Info Gennep

Alleen de locatie van Tourist Info Gennep is al een bezoekje waard! Gevestigd in het oude stadhuis helpen de vrijwilligers van Tourist Info je op weg. Op weg naar het vinden van een leuke activiteit, een overnachting, een stadswandeling met gids of een familie- of groepsuitje. Als je de trappetjes afgaat en het lage deurtje doorstapt komt het grote aanbod aan wandel- en fietsknooppuntenkaarten, themaroutes en grensoverschrijdende Dynamic Border-routes je tegemoet. Maar ook de boeken over de omgeving en de geschiedenis van Gennep, ansichtkaarten en enkele streekproducten. Wil je een stukje Gennep mee naar huis? Koop één van de miniatuurtjes van het stadhuis of protestantse kerk van keramist Pieter Arts of één van de andere keramische producten van Ghisleen Bakker, Geert Jacobs, Guul Jacobs, Katrin König en Nine Milacic. 

Tourist info is verkooppunt van de Gennepse cadeaukaart

De medewerkers van Tourist Info Gennep heten je van harte welkom in Gennep met informatie, tips en inspiratie. Loop gerust eens binnen.

Stadswandeling

Via Tourist Info Gennep kan een stadswandeling met gids door Gennep geboekt worden. De kosten hiervoor bedragen € 45,- per groep (max. 20 personen). De wandeling duurt 1,5 - 2 uur en is het gehele jaar mogelijk. www.stadsgidsgennep.nl.

Toeristische informatie
Tourist Info Gennep
Markt 1 (tijdelijk Zandstraat 31)
6591 BZ  Gennep (tijdelijk 6591 DA  Gennep)
Tel: 06-49815177

E-mail touristinfo@visitgennep.nl

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/gennep-historisch-stadje                                                                                   

Bezoek ons ook op facebook


 

Openingstijden
Dinsdag: 10.00 - 14.00 uur

Woensdag  10.00 - 14.00 uur

Donderdag: 10.00 - 14.00 uur

Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 14.00 uur

 

 

Skyline