Agenda

ComedyHuus Oelbroeck presents: ROB SCHEEPERS met WEERLICHT

Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob.
vr 12 april 2024 om 20:00 Sint Anthonis

Landelijke top-cabaretiers bij Comedy Huus Oelbroeck  

Comedy Huus Oelbroeck opent het theaterseizoen met een nieuwe formule. Niet alleen jonge, talentvolle stand up comedians, maar ook landelijk bekende top-cabaretiers zijn te zien in dorpshuis Oelbroeck in Sint Anthonis. Van Rob Scheepers tot Marc van de Veerdonk en van Marlon Kicken tot Martijn Crins. Wat blijft is de ongedwongen sfeer in Comedy Huus Oelbroeck. “Je kunt de artiesten bijna aanraken.”


We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd.


Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.


In de pers over Rob Scheepers:

“Met Bekant (red. vorige voorstelling) zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.” (Eindhovens Dagblad)

Tags Theater Eten en drinken Cultuur
Skyline