De juiste match!

Woensdag 01 februari 2023

Ben je op zoek naar een leuke baan, lekker in het centrum van Gennep? Misschien wil je je eerste bijbaantje of ben je klaar voor een nieuwe part-time of full-time baan? Regelmatig hebben de ondernemers van BIZ Centrum Gennep vacatures. Deze ondernemers zijn allemaal gevestigd in het Gennepse winkelgebied. Misschien wil je graag werken in een winkel en klanten adviseren bij de juiste outfit, sieraad, boeket of kapsel? Ben jij die gastvrije horeca medewerker? Of ligt jouw expertise meer in het financiele wezen of ben je een kei als het op de huizenmakt aankomt? Gratis parkeren of lekker op de fiets naar het werk? Snel nog dichtbij een cadeautje kopen in de pauze? Genoeg fijne zaken om te lunchen en grote supermarkten om je lunch te halen? In het centrum van Gennep kan dat allemaal. 

VACATUREBANK

Vanaf nu zie je op de BIZ Centrum Gennep website een pagina met vacatures: http://centrumgennep.nl/vacatures

VOOR WERKZOEKENDEN

Hier kun je terecht als je een baan in de buurt zoekt, bij interesse reageer je dan rechtstreeks naar de werkgever. Regelmatig zal er op social media geplaatst en gedeeld worden waar werkzoekenden de vacatures kunnen vinden, zodat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt!

VOOR  BIZ CENTRUM GENNEP ONDERNEMERS:

Ondernemers kunnen hun vacature op deze pagina plaatsen; mail daarvoor je vacature met alle info en evt je logo en een afbeelding naar: vacatures@centrumgennep.nl.

De juiste match is goud waard!

 

Skyline