Intocht Sinterklaas!

Dinsdag 01 november 2022

Sinterklaas is nog niet eens in Nederland maar zijn bezoek aan Gennep is al vastgelegd!

SINTERKLAAS INTOCHT

Op zondag 13 november komt Sinterklaas om 13.00 uur aan bij het oude Stadhuis op de Markt in Gennep voor een officiele ontvangst. Vandaaruit gaat hij met de hele stoet verder naar zaal Pica Mare voor een gezellige Sinterklaasmiddag. Er zijn optredens van o.a. de dansgarde en andere lokale artiesten. En hier is natuurlijk ook de prijsuitreiking van de Etalage Speurtocht!

SINTERKLAAS ETALAGE SPEURTOCHT

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 november (op zondag tot 13.00 uur ivm de intocht) kun je meedoen aan een super leuke Etalage Speurtocht in het centrum van Gennep. Op initiatief van BIZ Centrum Gennep heeft 4Events deze speurtocht gemaakt voor alle kinderen van Gennep en omstreken, en ook kinderen die bv op vakantie of op bezoek zijn in Gennep kunnen meedoen.

INVULFORMULIEREN

De invulformulieren voor de speurtocht kun je ophalen bij Mus&Co, Snoepkado en Het Hof Mannenmode. In veel etalages van winkels, horecazaken en andere bedrijven in het Gennepse winkelgebied vind je een poster met een puzzel, een vraag of een rebus. De uitkomst levert telkens 1 letter op. Vind je alle letters dan komt er een slagzin uit. Hoe goed kun jij speuren en opdrachtjes oplossen? Tip: Neem pen en papier mee en vergeet vooral niet je naam in te vullen want je maakt kans op een leuke prijs!

ETALAGE SPEURTOCHT: 11 t/m 13 november in Centrum Gennep

SINTERKLAAS INTOCHT:  zondag 13 november 13.00 uur Stadhuis aan de Markt in Gennep

 

 

 

 

Skyline