Eine deutsche Party!

Maandag 03 juli 2023

Op zaterdag 8 juli wordt de tweede SumMmertimedag georganiseerd in Gennep: de Duitse Dag op de Markt. Dit muzikale evenement wordt georganiseerd door Stichting SumMmertime Gennep in samenwerking met Stichting GNG (Gennep-Niers-Goch) en Tourist Info Gennep.

Het gaat een feestelijke middag vol Duitse muziek en gezelligheid worden op de Markt, waarbij veel bezoekers van beide zijden van de grens worden verwacht. Het event vindt plaats van 14.00 - 17.30 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

GRENZELOOS

Het muzikale programma van de Duitse Dag wordt ingeluid door de Suukerruuve (foto), een enthousiast muziekgezelschap uit Milsbeek. Zij zullen zorgen voor een grenzeloos muzikaal programma met aanstekelijke klanken van strakke polka’s, Böhmische pareltjes, meeslepende walsen en heerlijke meezingmedleys. De Suukerruuve bieden een mooie start van de Duitse Dag met hun vrolijke en opzwepende optreden.

TAUSENDMAL BELOGEN

Daarna betreedt de flamboyante Venrayse artiest Gert Janssen het podium. Gert Janssen staat bekend om zijn vrolijke meezingers en zal het publiek vermaken met bekende nummers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Du hast mich Tausendmal belogen!’. Met zijn uitgebreide repertoire weet hij de feeststemming op de Markt naar grote hoogten te stuwen!

RUHRPOTT

Als afsluiting van de Duitse Dag treden de muzikanten van Ruhrpott op. Met hun ervaring en enthousiasme beloven zij het evenement op feestelijke wijze af te sluiten. Ze zullen het Gennepse centrum voorzien van vrolijke feestmuziek en zorgen voor een mooie afsluiting van de dag.

Kom ook gezellig naar Gennep zaterdagmiddag. Lekker meezingen onder het genot van een drankje. Genieten!

Wanneer/Waar/Wat? Zaterdag 8 juli, Markt Gennep, Duitse Dag van Stichting SumMmertime

 

 

 

Skyline