Nieuwe fietszaak in Gennep

Vrijdag 03 september 2021

Op zaterdag 4 september openen Martijn van Drempt en Özlem Temir op Zandstraat 38 in Gennep hun spiksplinternieuwe fietszaak ‘Van Drempt Tweewielers’. Dit enthousiaste Nijmeegse stel woont in Groesbeek en was al langer op zoek naar een goede plek voor een eigen zaak. Zij vonden Gennep altijd al een leuk stadje met gezellige terrassen en aardige mensen, dus dit pand was voor hen een gouden vondst!

Martijn heeft 14 jaar in Nijmegen gewerkt bij Het Fietskeldertje en zat er al langer over te denken om een eigen zaak te beginnen. Özlem komt uit een echte ondernemersfamilie dus het was een logische stap om samen een onderneming te starten. Er worden in deze ruime zaak fietsen verkocht van Cortina en BSP, een Utrechtse sociale werkplaats waar fietsen worden geassembleerd, en in de toekomst komen daar fietsen van het Duitse merk Victoria bij. Verder kun je bij hen terecht voor e-bikes, gebruikte fietsen, fietsreparaties, kinderzitjes, fietsaccessoires zoals fietshelmen, accu’s, fietstassen, bellen, zadels, spiegels, kratjes, maar ook fietsverzekeringen. En natuurlijk kun je ook gewoon terecht voor een praatje, benadrukt Martijn.

Binnenkort start dit ondernemende stel ook met de verhuur van fietsen, dus ook als je Gennep met de auto bezoekt kun je toch mooie fietstochten maken door Gennep en omgeving.

De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. De officiële opening vindt zaterdag plaats om 12.00 uur, maar daarvóór kun je gewoon al binnenlopen om een kijkje te nemen. Je bent van harte welkom voor een drankje en lekkere hapjes van het buffet!

Skyline