De spotlight is gericht op:

Woensdag 05 januari 2022

Ondernemer in de spotlight; hier kijken we telkens binnen bij één van Genneps unieke ondernemers. In deze lockdown tonen de ondernemers veel veerkracht en creativiteit om toch hun speciaal ingekochte artikelen bij hun klanten thuis te krijgen. Deze week is de spotlight gericht op:

Flirt Damesmode

Op Zandstraat 45 is al sinds 16 jaar Flirt Damesmode gevestigd. In deze charmante boutique van Nieky van Arensbergen shoppen dames van 25 tot 90 jaar oud de nieuwste mode van o.a. de merken Tramontana, Esqualo, Yaya, Zoso Fashion, K-Design, Poools en Aaiko. Naast damesmode kun je ook bijpassende accessoires zoals panty’s, sjaals, sieraden en zelfs schoenen vinden. Ook kun je hier terecht met stoomgoed. Flirt is stomerij punt van City Wash uit Nijmegen.

Nieky: ‘Omdat ik zelf alles inkoop, speciaal gericht op mijn klantenkring, vind je hier net iets anders dan bij de grote filiaalbedrijven. Hierdoor passen de kleuren vaak beter bij b.v. de haarkleur van klanten en zijn de pasvormen ook op hen gericht. Klanten waarderen dit. En we geven persoonlijk advies, ook nu op afstand. Als een artikel niet naar de zin is geven we het aankoopbedrag terug. Kortom, alles zodat een klant plezier heeft met iets wat zij bij ons koopt.’

Lockdown

Alles wat in de winkel hangt is ook te koop op www.flirtdamesmode.nl . Voor vragen kun je bellen, Whats Appen of mailen. Nieky en haar team bieden een pas-tas aan die je via de website kunt bestellen. Pakketten worden snel bij je thuis bezorgd. Bij speciale vragen worden foto’s naar je gestuurd en maten opgemeten van de kleding in de winkel. De website van Flirt is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en is mede daardoor door webwinkelkeur.nl beoordeeld met maar liefst een 9,5! Flirt is erg actief op social media dus ook op Facebook en Instagram zie je wat nieuw binnen is en ook wat je voor een zacht sale-prijsje kunt bemachtigen.

Winkelen in Gennep

Nieky: ‘In Gennep krijg je persoonlijke aandacht bij het winkelen. Eerlijk en goed advies. Er zijn nog echt mooie kleine zelfstandige winkels waardoor je in Gennep hele andere dingen tegenkomt dan in de stad’.

Flirt Damesmode

Zandstraat 45, 6591DD Gennep

tel 0485-516308 (dit is ook het nummer om naar te Whats Appen)

info@flirtdamesmode.nl

www.flirtdamesmode.nl

Instagram @flirtdamesmode

Skyline