Genneps Kunstfestival: doe je mee?

Zondag 05 maart 2023

Van mei tot en met september wordt het hart van Gennep weer extra aantrekkelijk gemaakt met vrolijke muzikale SumMmertimeklanken. Lekker winkelen, een stadswandeling maken, een museumbezoek, een drankje op een terras en luisteren naar de mooiste muziek bij het programma van SumMmertime!

PROGRAMMA

De eerste optredens zijn te verwachten op zondag 21 mei als diverse koren komen zingen op de Markt. Daarna vindt op zaterdag 24 juni onder verantwoordelijkheid van SumMmertime in samenwerking met museum het Petershuis een groot KUNSTFESTIVAL plaats. Momenteel wordt nog gewerkt aan de concrete invulling van het hele SumMmertimeprogramma 2023, maar zeker is dat op een nader te bepalen zaterdagmiddag Duitse muziek te beluisteren valt en een andere zaterdagmiddag is gereserveerd voor het succesvolle 'Blues in Nierstown'. Ook is een zaterdagmiddag ingeruimd voor het Limburgse lied. Vanaf 24 juni is er iedere 2 weken tot en met 2 september een SumMmertime-activiteit op de Markt in Gennep. Het KUNSTFESTIVAL vormt qua locatie de enige uitzondering op de regel.

LOCATIE KUNSTFESTIVAL                                                                                                                   

Al naargelang het aantal deelnemers worden de activiteiten van het KUNSTFESTIVAL naast de Markt ook over de Niersstraat, de Zandstraat en het Jan Lindersplein verdeeld. Straatmuzikanten zorgen tijdens het festival voor sfeervolle muziek.

DOE JE MEE?

Beeldend kunstenaars die tijdens dit KUNSTFESTIVAL hun creaties aan het publiek willen tonen worden uitgenodigd zich in te schrijven via kunstfestival2023gennep@gmail.com Een commissie bekijkt de inzendingen en zal vervolgens een reactie geven. Inschrijven kan t/m 31 maart. Neem voor meer info contact op met Louis Storms, tel. 06-17067987. Of je nu schildert, beeldhouwt, haakt, breit, tekent, naait, timmert, boetseert of wat dan ook: wordt het niet eens tijd dat iedereen kan zien wat jij allemaal voor moois creëert? 

Wat: KUNSTFESTIVAL

Waar: Gennep Centrum

Wanneer: zaterdag 24 juni 

Deelnemers kunnen zich inschrijven t/m 31 maart via kunstfestival2023gennep@gmail.com

 

Skyline