De spotlight is gericht op:

Vrijdag 06 mei 2022

Deze week is de spotlight gericht op Marloes Kaak en Natasja Visser, duo shop manager bij Shoeby aan Zandstraat 80.

Bij Shoeby shop je de laatste mode voor een vriendelijke prijs. Dames, heren en kinderen (maat 98-176) kunnen hier terecht. Twee keer per week wordt de winkel aangevuld om het beeld fris en up to date te houden, zodat je telkens wat nieuws ziet als je binnen loopt. Marloes werkt hier al meer dan 10 jaar en Natasja al 8 jaar, dus met veel ervaring runnen zij Shoeby Gennep.

‘Mode is een manier om individualiteit te uiten; om een identiteit te laten zien. Het gaat verder dan jezelf kleden. Je zegt wie je bent, zonder woorden te gebruiken. Wij geloven dat je het gelukkigst bent, als je jouw unieke zelf kunt zijn’.

Shoeby’s credo wordt hier goed uitgedragen, want Marloes en Natasja hebben beide een opleiding voor Personal Shopper gevolgd waardoor zij precies weten hoe jou zó aan te kleden dat jouw beste kanten naar voren komen en je toch lekker jezelf blijft.

Er zijn veel vaste klanten, die terugkomen vanwege de telkens nieuwe collectie en de gezelligheid in de winkel: er staat altijd wat lekkers klaar, ook voor de kinderen. Heel leuk is dat bv tienermeiden ook zelf komen shoppen, zij kennen de winkel omdat ze voorheen met hun moeder kwamen. Nieuw dit seizoen voor dames en meiden zijn lekkere frisse kleurtjes, zoals fuchsia, oranje en lila.

Shoeby werkt ook samen met bekende Nederlanders die hier hun eigen collectie hebben: Nicolette van Dam, influencer Lonneke Nooteboom, YouTuber Dylan Haegens en natuurlijk Fred van Leer. De spiksplinternieuwe Fred van Leer collectie wordt gelanceerd op (tromgeroffel..) dinsdag 17 mei om 10.00 uur ’s ochtends! Be there!

Twee keer per jaar organiseert Shoeby de Kids Middag. Deze vindt weer plaats op 18 mei en hiervoor kunnen kinderen nog opgegeven worden. Er is dan een kapster aanwezig en de kinderen gaan op de foto in kleding uit de winkel. De foto krijg je later zelf ook en er wordt één winnaar uit de ‘modellen’ gekozen die een foto krijgt in extra groot formaat en daarnaast nog 4 bioscoopbonnen. Supercool natuurlijk!

Marloes en Natasja vinden Gennep een fijne plek om te werken: ‘Je heb hier alles, je kunt shoppen, lunchen, er zijn veel terrasjes... en het is heel gezellig!’ Favoriete plek in Gennep is de Niersvlonder en de fonteinen op het Jan Lindersplein, in de zomer kunnen de kids daar in badkleding spelen terwijl je zelf lekker op het terras kunt zitten. 

Voor Moederdag heeft Shoeby een speciale aanbieding: Een armbanden set in goudkleur met een hartje voor €19,99. Leuk om samen met je moeder te dragen!

Kom gezellig shoppen bij Shoeby Gennep!

Zandstraat 80

6591 DE Gennep

Tel. 0485-512015 / Mob. 06-83676057

Mail: V049@shoeby.nl

 

Check ook Shoeby Gennep's socials:

Facebook: http://www.facebook.com/shoebygennep049

Instagram: http://@shoebygennep

 

Skyline