Paaseierenspeurtocht

Donderdag 07 april 2022

Hoera! Het is bijna Pasen en op initiatief van BIZ Centrum Gennep heeft de paashaas een hele leuke speurtocht door het winkelgebied van Gennep gemaakt voor alle kinderen die op de basisschool zitten. 

Als je mee wilt doen kun je op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 april tijdens winkelopeningstijden een formulier ophalen bij Snoepkado (Zandstraat 9), Mus & Co (Niersstraat 15) en Deliaroma (Wilhelminaplein 5). Met dit formulier ga je op pad en zoek je alle eieren die de paashaas in meerdere etalages in het centrum van Gennep heeft verstopt. Op de eieren staat een raadsel of een opdracht. Maak de opdrachten en los de raadsels op. De uitkomst is altijd een letter. Op het formulier vul je alle letters in die uit de raadsels en opdrachten zijn gekomen. Als je dit goed hebt ingevuld vind je de oplossing!

Als je het formulier hebt ingevuld kun je dit op zaterdag 16 april tussen 13 en 16 uur komen inleveren bij Snoepkado (Zandstraat 9). Heb je de oplossing goed dan ligt er een verrassing voor je klaar!

De paashaas hoopt dat jullie alle eieren kunnen vinden.

Veel plezier allemaal!

Wat? Paaseierenspeurtocht

Wanneer? 14, 15 en 16 april tijdens winkelopeningstijden

Waar? Gennep Centrum

Skyline