Kerstmarkt & Koopzondag & Kerstshopping

Vrijdag 08 december 2023

De dagen worden korter en kouder, en je weet wat dat betekent: de kerst komt eraan! En in Gennep maken we er echt een feestje van met een supergezellige Kerstmarkt, Koopzondag en Kerstshopping. SumMmertime Gennep en BIZ Vereniging Gennep organiseren allemaal leuke dingen om te zien en te beleven. Het is alsof je in een kerstfilm stapt!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kun je van 12.00 tot 17.00 uur op de pittoreske Markt in Gennep terecht voor de kerstmarkt en op beide dagen zijn de winkels in het centrum van Gennep ook geopend. Op zaterdag 23 december kom je helemaal in kerstsfeer tijdens Kerstshopping. En geloof ons, het wordt te gek!

GENIETEN OP 16 & 17 DECEMBER

Overal op de kerstmarkt zie je kraampjes vol met kerstspulletjes en leuke hebbedingetjes. Ondernemers, hobbyisten en kunstenaars hebben de mooiste dingen voor je uitgestald. Alle winkels in het feestelijk versierde centrum van Gennep zijn op zaterdag maar ook op zondag geopend. Heel fijn om dan de beste cadeaus en feestoutfits te scoren. Draag je feestelijke glitters of steek je jezelf in een stijlvol pak? In het gezellige centrum vind je veel mooie boutiques, speciaalzaken, conceptstores en leuke vintage-winkels waar je heerlijk rond kunt snuffelen.

ZIEN, HOREN EN BELEVEN

Heb je trek gekregen van het shoppen en struinen? Geen probleem! Er zijn lekkere riefkoeken en warme glühwein om je buikje te vullen, en kerstmeisjes delen heerlijke lekkernijen uit. En als je even wil bijkomen, kun je gezellig naar de levende kerststal gaan. Daar kun je even uitrusten en de schattige dieren bewonderen. En er is niet alleen van alles te zien, maar ook te horen. In de Protestantse Kerk treden verschillende koren op en in de winkelstraten kun je genieten van een rijdende Santa DJ die de mooiste kerstliedjes draait. Dat wordt swingen en meezingen! 

ICE QUEEN

Op zaterdag 23 december tijdens Kerstshopping word je vermaakt en kun je op de foto met een prachtige Ice Queen die je hart verwarmt.

HORECA

Natuurlijk kun je op al deze dagen ook terecht bij de gezellige horecazaken in het centrum van Gennep. Je bent van harte welkom om even op te warmen onder het genot van de lekkerste drankjes en gerechten.

Kom langs en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Het wordt een tijd vol gezelligheid en kerstplezier dat je niet wilt missen. Gennep Centrum bruist tijdens de feestmaanden! 

- Zaterdag 16 december: Kerstmarkt en winkels open

- Zondag 17 december: Kerstmarkt en winkels open, rijdende Santa DJ, kerstmeisjes op straat delen lekkers uit.

- Zaterdag 23 december: Kerstshopping, alle winkels open, Ice Queen act verwarmt alle harten

Tot dan!

Skyline