Pour Femmes!

Vrijdag 09 februari 2024

Wie heeft de meeste schoenen? De voormalige Filippijnse presidentsvrouw Imelda Marcos had meer dan 1.220 schoenen. Een vrouw in Californië doet het nog beter: zij heeft 16.400 paar schoenen in haar bezit. Nederlandse vrouwen hebben gemiddeld 23 paar schoenen, blijkt uit een onderzoek van een paar jaar geleden.

OPENING

Goed nieuws, want op 1 maart opent op Zandstraat 43 een spik-splinter-nieuwe damesschoenenzaak: Pour Femmes! Trotse eigenares Cindy Valks trok de ‘stoute schoenen aan’ en maakt haar droom waar met deze prachtige winkel.

EERLIJK ADVIES

Cindy: “Mensen kennen mij waarschijnlijk van Coenen Schoenmode, dit werd later Stoer & Style Schoenmode. Ik ben al zeker 30 jaar werkzaam in het schoenenvak. Toen de kans zich voordeed om voor mezelf te beginnen greep ik hem meteen. Het leukste aan dit vak vind ik dat je ook voor de klant met moeilijke voeten de juiste passende schoen vindt. Iedereen die comfortabele schoenen zoekt en er toch leuk uit wil zien kan bij Pour Femmes terecht. Qua trend blijft de sneaker nog wel even, al zie je ook hakken steeds meer terug. En veel zilver en goud! Ik vind het belangrijk dat een klant zich thuis voelt in de winkel en eerlijk advies krijgt."

GENNEP

Het veelzijdige centrum van Gennep biedt voor ieder wat wils vindt Cindy: “De gezellige terrassen, aardige winkeliers die graag een praatje maken, de hele sfeer is er goed!”

Inspiratie voor de nieuwste modellen doet Cindy op in de showrooms van Cast (het inkoopcentrum voor schoenen in Nieuwegein) en op de schoenenbeurzen. Ze gaat diverse goede merken verkopen zoals Gabor, Tamaris, Xsensible en Piedi Nudi. Met haar ervaring, eerlijke advies en aandacht, de juiste merken en niet te vergeten de gezelligheid in de winkel is dit de plek voor de nieuwste, mooiste en fijnste schoenen.

De opening is op vrijdag 1 maart om 10.00 uur; iedereen is welkom!

Pour Femmes | Zandstraat 43 | 6591 DA Gennep 

info@pour-femmes.nl

Facebook Pour Femmes

Instagram Pour Femmes 

tel. 06-14217110

Skyline