Shop lokaal

Dinsdag 10 mei 2022

De week van de stenen winkel

De ‘stenen winkels’ in het gezellige winkelgebied maken Gennep een heel stuk mooier en relevanter. Lekker winkelen in èchte winkels, met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in het centrum van Gennep. 

Het is geen verrassing dat heel wat stenen winkels het de afgelopen jaren moeilijk hebben gehad. Lockdowns en online shoppen hebben hun sporen nagelaten. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 9 tot en met 15 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. 

Koop in de week van 9 tot en met 15 mei 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (zoals bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht en de aankleding van de winkelstraten).

Steun jouw favoriete lokale winkels ook via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel één van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.

Bedankt alvast namens de Gennepse ondernemers!

Skyline