30e Radwandertag!

Zaterdag 10 juni 2023

De Niederrheinischer Radwandertag vindt weer plaats op zondag 2 juli! Lekker fietsen in de streek, zo kom je waarschijnlijk op plekken waar je nog nooit bent geweest of zelfs van hebt gehoord.

Van een bescheiden aanvang met slechts vijf startlocaties is dit evenement uitgegroeid tot een grootse fietsevent met zo'n 30.000 deelnemers! 62 Steden en gemeenten in de regio Niederrhein en Nederland doen mee: alle routes zijn in het grensgebied van Nederland en Duitsland.

LOTERIJ

Tussen 10.00 en 17.00 uur zorgen eet- en drinkstands bij de start- en finishpunten voor de nodige verfrissing en bevoorrading van de fietsers. Een kleurrijk ondersteunend programma biedt fietsers extra vermaak. En je kunt zelfs iets winnen: als je twee stempels op je startkaart hebt staan ​​omdat je naar minimaal twee verschillende locaties hebt gefietst, kun je meedoen aan de loterij met aantrekkelijke prijzen, zoals een fiets als hoofdprijs.

PLEZIER IS BELANGRIJK

Je kunt kiezen uit 90 fietsroutes van verschillende lengtes. Het gaat hier niet om topsportprestaties, maar om samen lol maken in de buitenlucht, met veel plezier en een goed humeur. De "Niederrheinischer Radwandertag" kan natuurlijk ook uitstekend gecombineerd worden met een lekker weekendje weg in de regio. Kijk hier voor leuke overnachtingsplekken.

ROUTES

De routetips en alle informatie over deze 30e Niederrheinscher Radwandertag vindt je op de website. Bij elke route staat een kaart (klik op het plus-symbool). Je kunt ook gratis een pdf-kaart van de route en de GPX-gegevens voor een navigatiesysteem downloaden.

Routes 011, 018 en 025 doen Gennep aan, dus daar kun je dan een welverdiend 'terrasje pakken'!

Kijk hier voor alle info.   

Viel Spaß, veel fietsplezier!

Skyline